Отзиви

Коралия - дамска мода

Впечатлена съм от вашите модели на облекла.Надявам се да отворите още магазини с такива качествени и красиви модели.
Катя Сярова, гр. Троян, 10.10.2015г.
Много съм доволна от вашите дрехи.Платовете от които са изработени,са устойчиви и с времето не се променят. Моделите са актуални за всички времена.
Марияна Стоянова, гр. Плевен, 13.10.2015г.
Бих искала да изразя възхищението си от качеството и прекрасните цени на вашите дрехи. Бихме ви препоръчали.
Люба Йорданова, 15.10.2015г.
Много хубава линия на „шанела“!!! Винаги си на ниво, Вени!
Доц.Павлина Лалева, Екзакта Медика, гр. Плевен, 29.10.2015г.
Поздравления за изискания ви вкус и се надявам да сте намерили път към клиентите си с красивите си облекла!
Маргарита Иванова, гр. Плевен, 30.10.2015г.

Коралия - дамска мода

Изказвам благодарности към г-жа Василева, към екипа на Coralia и обслужването в магазин Coralia, Mall Pleven. Направих сполучлив избор на костюм на фирмата- сако модел „Дария- пепит“ и панталон модел – „Бета“, благодарение на г-жа Лакова.
Анелия Ламбева, гр. Плевен, 03.11.2015г.

Много съм доволна от всичко,което съм си купувала от магазин Коралия. Моделите са разчупени, младежки, модерни и подходящи за всякакви случаи. В цяла София не успях да си намеря нищо подходящо, а в магазина ви в Плевен винаги си тръгвам с по 2-3 покупки. Обслужването е на много високо ниво – с удоволствие пазарувам в магазина ви.
Гергана Гургурова, гр. Плевен, 07.11.2015г.

С радост и гордост аз и моите госпожици носим дрехите на талантливия екип и  дизайнер г-жа Венета Василева в България, Белгия, Германия. Радвам се, че с красивите, изискани  и чудесно изпълнени тоалети се чувстваме красиви и елегантни дами. С пожелания за нови творчески успехи! Успех!
Юлияна Ненова, Стелка и Зори, гр. Плевен, 09.11.2015г.

Изключително се радвам, че имам възможност да споделя  радостта и удовлетворението си от всичко, което получавам като изживяване в моя любим магазин – любезно, професионално и ненатрапчиво обслужване. Последното е широко разпространено явление на входа, което се закачва до изхода само при покупка. За колекциите думите са слаби, красноречиво е отношението  към мен на колежките ми, които в София за съжаление нямат възможност да се докоснат до това съвършенство и стил. Дано да ви има всички вас, за да ни радвате още дълго. Живея в София, в Плевен идвам по работа и почти винаги си тръгвам с нещо  ново, което да ме радва и да ми дава самочувствие. Благодаря ! Не се обаждайте да ме каните, аз със сигурност ще дойда.
Бойка Цветкова, гр. Плевен, 18.11.2015г.

Изящество, стил, креативност, модерност, красота – всичко това, сътворено качествено и изискано, прави вашите дрехи желани от мен, и много други като мен. Благодарна съм за удоволствието да пазарувам във вашия магазин, където винаги съм обслужвана с много внимание, специално отношение и професионално консултиране! Създавайте настроение, удовлетворение и самочувствие у всяка жена! Успех и много, много усмивки!
Таня Ценкуловска – ваш приятел и почитател., 19.11.2015г.

Коралия - дамска мода

Любимият ми магазин за облекло! Артистично, женствено, перфектно изпълнено. Много отзивчиви момичета, готови винаги да помогнат в избора. Благодаря!
Нина Нешева, 19.11.2015г.

1000 пъти Браво за вашата дарба  три в едно. Поздравления!
Татяна Бонова, 18.12.2015г.

Благодаря ви за фантастичните модели и за чудесната и фина изработка. Като жена се чувствам прекрасно, носейки твоята колекция. Удоволствие е да се пазарува в този магазин.
Мая Михнева, 20.12.2015г.

Coralia се утвърди и доказа в годините като марка. Много съм доволна от обслужването в магазина. Дрехите са много прецизно и качествено ушити,винаги актуални  и модерни модели,каквито съм закупил от вас никога не съм коригирала по никакъв начин. Да допълня,че тъканите не се видоизменят при пране на съответните градуси и почистване. Продължавайте да ни обличате!
Петя Костова, 03.03.2016г.

Случайно влязох в магазина и останах очарована – поздравления за стилните дрехи, за качеството на платовете и шева и за добрия вкус! Благодаря също за обслужването на Мая Лакова – професионално и дружелюбно.
Милена Йосифова, 12.05.2015г.

Коралия - дамска мода