Меню
Кошница

Отзиви

Впечатлена съм от вашите модели на облекла.Надявам се да отворите още магазини с такива качествени и красиви модели.
Много съм доволна от вашите дрехи.Платовете от които са изработени,са устойчиви и с времето не се променят. Моделите са актуални за всички времена.
Бих искала да изразя възхищението си от качеството и прекрасните цени на вашите дрехи. Бихме ви препоръчали.
Много хубава линия на „шанела“!!! Винаги си на ниво, Вени!
Много съм доволна от всичко,което съм си купувала от магазин Коралия. Моделите са разчупени, младежки, модерни и подходящи за всякакви случаи. В цяла София не успях да си намеря нищо подходящо, а в магазина ви в Плевен винаги си тръгвам с по 2-3 покупки. Обслужването е на много високо ниво – с удоволствие пазарувам в магазина ви.
С радост и гордост аз и моите госпожици носим дрехите на талантливия екип и дизайнер г-жа Венета Василева в България, Белгия, Германия. Радвам се, че с красивите, изискани и чудесно изпълнени тоалети се чувстваме красиви и елегантни дами. С пожелания за нови творчески успехи! Успех!
Изказвам благодарности към г-жа Василева, към екипа на Coralia и обслужването в магазин Coralia, Mall Pleven. Направих сполучлив избор на костюм на фирмата- сако модел „Дария- пепит“ и панталон модел – „Бета“, благодарение на г-жа Лакова.
Изящество, стил, креативност, модерност, красота – всичко това, сътворено качествено и изискано, прави вашите дрехи желани от мен, и много други като мен. Благодарна съм за удоволствието да пазарувам във вашия магазин, където винаги съм обслужвана с много внимание, специално отношение и професионално консултиране! Създавайте настроение, удовлетворение и самочувствие у всяка жена! Успех и много, много усмивки!
Благодаря ви за фантастичните модели и за чудесната и фина изработка. Като жена се чувствам прекрасно, носейки твоята колекция. Удоволствие е да се пазарува в този магазин.
Любимият ми магазин за облекло! Артистично, женствено, перфектно изпълнено. Много отзивчиви момичета, готови винаги да помогнат в избора. Благодаря!
Coralia се утвърди и доказа в годините като марка. Много съм доволна от обслужването в магазина. Дрехите са много прецизно и качествено ушити,винаги актуални и модерни модели,каквито съм закупил от вас никога не съм коригирала по никакъв начин. Да допълня,че тъканите не се видоизменят при пране на съответните градуси и почистване. Продължавайте да ни обличате!
Случайно влязох в магазина и останах очарована – поздравления за стилните дрехи, за качеството на платовете и шева и за добрия вкус! Благодаря също за обслужването на Мая Лакова – професионално и дружелюбно.
Поздравления за изискания ви вкус и се надявам да сте намерили път към клиентите си с красивите си облекла!
1000 пъти Браво за вашата дарба три в едно. Поздравления!
Изключително се радвам, че имам възможност да споделя радостта и удовлетворението си от всичко, което получавам като изживяване в моя любим магазин – любезно, професионално и ненатрапчиво обслужване. Последното е широко разпространено явление на входа, което се закачва до изхода само при покупка. За колекциите думите са слаби, красноречиво е отношението към мен на колежките ми, които в София за съжаление нямат възможност да се докоснат до това съвършенство и стил. Дано да ви има всички вас, за да ни радвате още дълго. Живея в София, в Плевен идвам по работа и почти винаги си тръгвам с нещо ново, което да ме радва и да ми дава самочувствие. Благодаря ! Не се обаждайте да ме каните, аз със сигурност ще дойда.